Lasnamäe veerel, Maxima selja taga laiub suur tühi krunt, kuhu kunagi pidi tulema Panorama City. Rendilepinguid oli sõlmitud juba omajagu, kuid 2014. aastal jõudis napilt ette Ülemiste keskus oma laiendusega, kuhu kolis ka ilmatuntud H&M. Kapitel otsustas omalt poolt mängu katki vilistada ja krunt jäi ootama uut ideed. Omanikuks on Kapitel, mis kuulub suures osas perekond Annusele.

Ettevõtte turundus- ja müügidirektor Merit Kullasepp ütleb, et nad kavandavad sinna segaotstarbega mitmekesist linnaruumi, kus inimesed saavad samas kvartalis elada ja töötada ning kasutada vajalikke igapäevaseid teenuseid. Selle arenduse nimi on nüüd Smuuli kvartal.

Peale korterite planeerivad nad kvartalisse büroosid, teenindus- ja kaubanduspindu. Kvartali keskele kavandab suurarendaja umbes 25 000 m² suurust parki, mis pakub vaba aja veetmise, kultuuri- ja sportimisvõimalusi erinevas vanuses inimestele. Parkla tahavad nad rajada maa-alla, et majade ümber oleks rohkem ruumi inimestele.

„Meie arendusdirektori sõnul ei ole kvartali detailplaneeringut siiani vastu võetud ning kahjuks leiavad linna ametid pidevalt erinevaid põhjuseid, miks tuleb planeeringulahendust ümber projekteerida. Nii aastad kuluvad ja krunt seisab tühjalt, „ osutas Kullasepp vanale tõdemusele, et Tallinnas arendajate projektid aina venivad ja venivad.