„Kas me võime endiselt väita, et vesi on puhas, kui puhastatud vesi satub biokilega saastunud torustikku? See on sama mis valada puhas vesi määrdunud ja limasesse klaasi: kas võime endiselt väita, et joome puhast vett? Erinevus on selles, et saastunud klaasis me näeme probleemi, aga saastunud torustiku sisse ei näe. Või ei taha näha. Probleemseid juhtumeid on mõistlik ennetada, sest profülaktika on alati odavam kui probleemide ja nende tagajärgede lahendamine,“ selgitab Pavlov, kelle firma pakub lahenduseks Hollandis välja töötatud uudset vahendit nimega Dutrion.

Pavlov lisab, et sageli võivad keemilised desinfektsioonivahendid kahjustada inimeste tervist ja saastada olmevee kaudu keskkonda. Dutrion on heaks kiidetud ka mahetootmises kasutamiseks ja sertifitseeritud joogivee desinfitseerimiseks nii Euroopas, Ameerikas, Kanadas kui ka idamaades. Tegemist on lihtsa, kiire ja nii inimese kui ka veesüsteemi tervist hoidva puhastuslahendusega.

„Toiduainetööstuse ettevõtted ja veeasutused, mis Dutrionit kasutavad, on lahendusega väga rahul – kõik varasemad probleemid on korraga kadunud. Looma- ja linnukasvatused näevad kohe tootmise erinevust enne ja pärast Dutrioni kasutusse võtmist. Peamiselt märgatakse tootmise stabiilsust (mitte senini valitsenud lainelisust). Puhas vesi tarbimispunktis on stabiilsuse hoidmise tähtis tegur,“ lisab Pavlov.

Seda, kuidas ja kus Dutrioni lahendusi veesüsteemide puhastamiseks kasutada, kuulake juba saatest!

Dutrioni toodete kohta uuri lähemalt www.dutrion.ee

Dutrioni tabletid.

Jaga
Kommentaarid