GREENEXPO 2023 missioon on kombineerida erinevaid taastuvenergiaallikatel põhinevaid tehnoloogiaid ja propageerida taastuvenergia kasutamist Euroopas. Messil aset leidev foorum „Roheline eluliin“ tutvustab uusi tehnoloogiaid ja nende kasutuselevõttu, uuenduslikke ärimudeleid ning taastuvenergia toetuspoliitikat ja rahastamisskeeme. Programm sünnib koostöös partneritega, et anda edasi parimaid ning silmapaistvamaid tulevikuideid ja praktikaid.

Üritusele on tänaseks registreerunud mitmed roheenergia aktiivsed eestvedajad, osalejad ja külalised Eestist, Prantsusmaalt, Hispaaniast, Ukrainast, Poolast ning Lätist. Osalejate nimekiri täieneb iga nädalaga. Erinevate valdkondade esindajad tutvustavad oma tooteid ja tehnoloogiaid alates elektritranspordist, päikese-, tuule- ja hüdroenergia valdkonnast kuni bioenergia, jäätmekäitluse, loodustoodete ning keskkonnakaitseni.

GREENEXPO 2023 valdkonnad

  • Elektritransport ja elektriautod

  • Tuule- ja hüdroenergia

  • Päikeseenergia

  • Bioenergia

  • Infotehnoloogiad ja seadmed

  • Rohetooted ja teenused

Messiga GREENEXPO 2023 liitumine annab võimaluse olla esindatud koos teiste oma ala tipptegijatega Eestist ja välismaalt, aitab luua väärtuslikke kontakte, tutvustada oma unikaalseid tooteid ning lahendusi, olla kursis rohetehnoloogia arengu viimaste sammude ja visiooniga ning sillutada teed jätkusuutlikuma tuleviku poole. GREENEXPO 2023 keskendub B2B- ja B2C-ärimudelile, olles suunatud roheenergia aktiivsetele eestvedajatele, rohetoodete ja -teenuste pakkujatele, ettevõtetele, ekspertidele ja lõpptarbijale nii Eestis kui ka välismaal.

GREENEXPO meeskond on toetav partner põnevate stendilahenduste väljatöötamisel, et messil osalejad saavutaksid parima tulemuse, suurema tuntuse ning huvi nende teenuste ja lahenduste vastu tõuseks nii meedias kui ka klientide seas.

GREENEXPO 2023 toimub paralleelselt rahvusvahelise ning pika ajalooga tööstus- ja tehnoloogiamessiga INSTRUTEC 2023. Eelmise aasta GREENEXPO oli väga menukas – seda väisas enam kui 7000 külastajat.

Olete oodatud!

Jaga
Kommentaarid