Ööbusse on kokku neli ja liinide algpeatus on Balti jaamas. Bussid läbivad suure osa linna sõlmkohtadest ning viivad inimesi Mustamäele, Õismäele, Lasnamäele ja Põhja-Tallinnasse ning ka tagasi kesklinna, on Svet varasemalt rääkinud.

Kuni oktoobri lõpuni väljuvad bussid reedest pühapäevani 30-minutilise intervalliga kell 00.30–5.00. Bussiliin nr 91 sõidab Mustamäele, nr 92 Väike-Õismäele, nr 93 Pelguranda ja nr 94 Priislesse.

Novembris ja detsembris graafik aga veidi muutub: ööbussiga saab sõita öösel vastu laupäeva ja pühapäeva kl 0.30-3.30, kirjutas Svet sotsiaalmeedias. Neli suunda - Lasnamäe, Pelgurand, Mustamäe ja Õismäe - jäävad samaks, märkis ta. Tallinlastele on sõit tasuta, teistele sõitjatele kehtib tavapärane piletihind.

Tegemist on linnavalitsuse teise otsusega piloodi kestvust pikendada. Nimelt teatas linnavalitsus septembris, et otsustas projekti pikendada oktoobri lõpuni. Algselt pidid ööbussid sõitma kuni septembri keskpaigani. Toona ütles Svet ERRile, et pilootprojekti kestust oli võimalik pikendada, kuna eelarves ette nähtud 300 000 eurot ei kulu esialgu kavandatud tähtajaks täies mahus ära.