17.11.2023, 21:00
Peeter Pihel: Kestliku toidu olulisust on võimatu ülehinnata
(20)Fotografiska peakokk Peeter Pihel teab hästi, miks on kestlik toit oluline. Neid teadmisi jagab ta novembri jooksul ka Tallinna kooliõpilastega, kes Peetri käe all kokates saavad aimu, miks kestlik toit on oluline ja millised oleksid jätkusuutlikud valikud toiduvalmistamisel.
Kas teadsid, et maailma toidutootmise CO₂ jalajälg on suurem kui terve maailma lennunduse CO₂ jalajälg. Selleks, et jätkusuutlikumalt majandada, on oluline seda võimalusel vähendada. Peeter Pihel on võtnud oma südameasjaks jätkusuutliku toiduvalmistamise propageerimise - seda peakokana toite valmistades, aga ka kooliõpilastele näpunäiteid jagades.