Platsid asuvad neljas Tallinna linnaosas: Lasnamäel, Kesklinnas, Haaberstis ja Nõmmel. Lasnamäe linnaosa lumeladustuspaigad asuvad aadressidel Narva mnt 129b, Narva mnt 140a ja Alvari tn 7, Kesklinnas Linnahalli juures Logi tn ja aadressil Laagna tee T12. Haaberstis paiknevad platsid aadressidel Härgmäe tn 20, Pikaliiva tn 69 ja Paldiski mnt 80a ning Nõmme plats asub aadressil Silikaltsiidi tn T1.

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles Fortele detsembris, et linnavalitsus eelistas ladustuskohtadena platse, mis on elumajadest võimalikult kaugel, et väljaveotehnika töö mõjutaks minimaalselt kohalike elu. Samuti kinnitas ta toona, et amet tellib regulaarselt platside keskkonnaanalüüsi, et vältida ümbritseva keskkonna reostumist.

Lisaks on Forte varasemalt kirjutanud, et riigi seadusandlus otseselt lume ladustamist ei reguleeri, kuid tegevus peab olema kooskõlas üldiste veekaitseliste nõuetega. „See tähendab, et vältida tuleb ohtu põhja- ja pinnavee kvaliteedile. Lumekoristustöid ja ladestusplatsidega seonduvat korraldab oma territooriumil kohalik omavalitsus. Ka eeskirjade täitmise üle teeb järelevalvet ennekõike kohalik omavalitsus – Tallinna linnas Tallinna munitsipaalpolitsei amet,“ on teemat kommenteerinud keskkonnaameti veeosakonna juhataja Triin Mägi.