Prügi sorteerimine on jäänud segaseks? Siit leiad kiired vastused! (91)
Vaata, mitmendal kohal on Eesti ületarbimise osas!

Millist prügi on kõige olulisem sorteerida? Miks prügikast kontorilaua all on minevik? Kuidas prügi sorteerides rohkem raha kokku hoida? Kõigile neile ja paljudele teistele jäätmete sorteerimist puudutavatele küsimustele leiad just siit kiired ja lihtsad vastused, sest Tallinna Strateegiakeskuse rin...

Sisuturundus
VAATA | Kas vähem tarbida või rohkem sorteerida?

Seekordses Rohelise pealinna videopodcastis on külas Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse osakonna peaspetsialist Liina Kanarbik. Vestluse alguses saab selgeks kurb tõsiasi, et eestlased tarbivad liiga palju, aga õnneks on sellele ka olemas teatav leevendus. Mis see on?

Sisuturundus
Sisuturundus
Mõtleme prügist uutmoodi

Vana hea tõde on, et sellist kohta nagu „ära“ ei olegi päriselt olemas. Ehk siis midagi „ära visata“ on tegelikult täiesti võimatu. Iga asi, mille prügikasti paneme, jõuab kuskile ja sellega tuleb tegeleda. Uurisime Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse spetsialist Liina Kanarbikult, kuidas õiges...

Sisuturundus
Sisuturundus
Energiatõhususe spetsialist: muutused on siiski möödapääsmatud

Euroopas käimasoleva rohepöörde ja fossiilsete energiakandjate pöörase hinnatõusu vaates on selge, et need energiakandjad tuleb võimalikult kiiresti taastuvenergiaallikate vastu vahetada. Kuidas aga teha seda sellises suures linnas nagu Tallinn, kus elab pea kolmandik meie rahvast?

Sisuturundus
Sisuturundus
Tagasi keskaega? Üks kaasaegse linna olulisi märksõnu, mille poole täna linnad uuesti püüdlevad, oli olemas ka keskajal

Kaasaegne ja optimaalne linnaruum peaks sõltumata päevast ning kellaajast suutma täita topeltfunktsiooni – olema ühest küljest inimestele meeldiv paik nii töötamiseks kui ka muuks ajaveetmiseks, teisest küljest võimaldama nii jalakäijatele, jalgratturitele, ühistranspordi kasutajatele kui ka autojuh...

Sisuturundus
Sisuturundus
Kuidas ehitada Tallinn tänapäevaseks?

Tallinna kui Euroopa rohelise pealinna üks eesmärk on tõmmata 2023. aastal käima võimalikult palju erinevaid projekte, et Eesti pealinnast saaks kestliku linnaruumiga asum. Kuid mida see termin täpsemalt tähendab ja mis projekte linn ellu kutsub?

Sisuturundus
Sisuturundus
Sekkumine linnaruumis nii, et Tallinnas oleks hea inimestel, aga ka mesilastel

Tallinn – Euroopa roheline pealinn 2023 raames toimuva projekti „Rohejälg“ eesmärk on viia läbi linnaruumilisi sekkumisi ja parandada linna haljasalade kvaliteeti, rajades näiteks uusi lilleniite ning toidusalusid, kus iga soovija saab tasuta puuvilju ja marju noppida. Aga projekti tegevuste hulgas ...

Sisuturundus
Sisuturundus
Uus aasta muudab oluliselt Tallinna ürituste ja restoranide toimimist
Uus aasta muudab oluliselt Tallinna ürituste ja restoranide toimimist (22)
Vaata, mis meelelahutusüritustel muutuma hakkab!

Euroopa roheliseks pealinnaks olemine tähendab ka seda, et üritused, mida Tallinna linn 2023. aastal korraldab, peavad olema loodust säästvad ja keskkonnale soodsad. Nii valmiski juba aprillis Tallinna linna keskkonnahoidlike ürituste läbiviimise juhend, mida on juba edukalt rakendatud nii mõnelgi o...

Sisuturundus
Taaskasutus kui maailmavaade ja praktiline käitumine ühes

Riided, mida mingil põhjusel endal enam vaja ei lähe, ei pea lõpetama prügikastis. Tihti leidub keegi, kellel neid vaja võiks minna. Justnagu ka muude tarbeesemete, mööbli ja elektroonika puhul. Samuti on sümboolse aja ja vaevaga võimalik algselt hukule määratud mööbliese korda teha ning selle käigu...

Sisuturundus
Sisuturundus
Eestlased viskavad igal aastal prügikasti 164 miljonit eurot

Kristjan Peäske ja Anett Kislov on mõlemad seotud targa ja jätkusuutliku toidutarbimisega. Kristjan jälgib põhimõtet toitu mitte raisata nii kokana, catering teenusepakkuja kui ka pereinimese ja kodanikuna. ResQ Club - rakendus, mille Eesti turu juht on Anett, pakub inimestele võimalust kauplustest ...

Sisuturundus
Sisuturundus
Kokad õpetavad: nii ei lähe jõuluõhtusöögist mitte midagi raisku

Kohe-kohe on jõulud ja aastavahetus käes. See on ilus aeg, aga kipub olema ka kõige suurem toiduraiskamise periood. Kuidas pühad keskkonna- ja rahakotisõbralikult mööda saata, selgitavad Salt Restorani peakokk Marko Kaljend ja Rändav Kokk Anneli Kägi.